Brakestein Arts en Interim heeft de juiste arts voor u!

Artsen

Heeft u snel een ervaren arts nodig? Brakestein Arts en Interim heeft een groot bestand met (beschikbare) professionals in heel Nederland voor o.a. de functies:

  • Psychiater (alle doelgroepen, programma’s en instellingen)
  • Specialist ouderengeneeskunde (ook kaderarts)
  • Vertrouwensarts
  • SEH-arts
  • Basisarts

Brakestein Arts en Interim bemiddelt voor diverse arbeidsvormen: een vast of tijdelijk dienstverband (werving en selectie) of een tijdelijke opdracht (op zzp-basis).

Vacature of opdracht aanmelden

Indien u een concrete vacature of interim opdracht heeft binnen uw zorginstelling, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen per mail via b.vanegeraat@brakestein.nl of om ons te bellen op telefoonnummer 06 - 12 29 95 99 of 076 – 521 33 50. Op grond van uw wensen en eisen zullen wij, op no cure no pay basis, artsen aan u voordragen.

Bemiddeling, arbeidsvormen en tarieven

Brakestein Arts en Interim bemiddelt voor arbeidsvormen voor een vast, danwel tijdelijk dienstverband of voor een tijdelijke opdracht op basis van

  • Werving en selectie 
  • Zzp-bemiddeling 

De werkzaamheden van Brakestein Arts en Interim geschieden op basis van no cure no pay; op alle werkzaamheden en/of leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Werving en selectie

Via deze bemiddelingsvorm komt de arts  rechtstreeks (tijdelijk) in dienst van uw organisatie. Brakestein Arts en Interim berekent uw zorginstelling voor deze bemiddeling eenmalig een werving- en selectietarief. 

Zzp-bemiddeling

Bij deze bemiddelingsvorm factureert Brakestein Zorg en Management uw organisatie op basis van uw overeenkomst van opdracht met de arts. Het betreft een eenmalig vast bedrag, vermeerderd met een vast bedrag per maand voor iedere werkdag per week, conform uw Overeenkomst van Opdracht met de arts.

De arts factureert uw organisatie zelfstandig de gewerkte uren.

© 2024 Brakestein Arts en Interim.